Huszti Szabolcs váltja Kondást a Debrecennél

Kondás Elemér helyett keddtől Huszti Szabolcs és Toldi Gábor irányításával folyik a munka az NB II-t vezető DVSC-nél. Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, mint a Loki elnöke elvárásként fogalmazta meg keddi sajtótájékoztatón, hogy 

„a csapat teljesítménye méltó legyen a városhoz, szimbolizálja Debrecent és a debreceni identitást is kifejezze.”

Szerinte  nemcsak az élvonalba visszajutás a cél, hanem olyan csapatot, közösséget kell építeni, amely öt-hat éves távlatban képes megvalósítani azt a törekvést, hogy öt idény alatt háromszor kijusson nemzetközi kupaporondra. Ehhez szervezeti és szerkezeti átalakítás kell, aminek része a vezetőedző-váltás is, tette hozzá. Szabó Péter, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke arról beszélt, hogy most olyan ütőképes csapatot kell építeni, amely feljutva az NB I-be megállja a helyét. Mivel az elmúlt időszakban nem láttak megfelelő fejlődést, ezért változtatni kellett. Husztiék fél plusz két évre írtak alá, a bemutatkozás után találkoztak először a játékosokkal, a szakmai stáb további tagjait az elkövetkező napokban nevezik meg. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.