Minden idők Eb-öngóljával vezetnek a spanyolok a szlovákok ellen

foci-eb
2021 június 23., 16:49

Ki-ki meccset játszanak a spanyolok a szlovákokkal. A szlovák kapus, Dubravka a 12. percben kivédte Morata büntetőjét (ez volt a spanyolok második kihagyott büntetője az Eb-n), aztán eljött a 30. perc, és Dubravka alighanem elcserélte volna a kivédett 11-est arra, ha az nem történik meg vele.

Sarabia 16-ról a kapufát találta el, a magasról lehulló labdát pedig Dubravka (aki egyébként a Newcastle kapusa) egyszerű beütötte a saját hálójába.

link Forrás

A teljes őrülethez hozzátartozik, hogy az ezzel párhuzamosan zajló svéd-lengyelen Lewandowksi egy ilyen helyzetet hagyott ki, szintén a kapufa volt a főszereplő.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.