Tagadja a román hatóság, hogy a pizzásdoboz buktatta le Andrew Tate-et

külföld
2022 december 31., 09:31
comments 3

„Vicces, de nem” - mondta a szervezett bűnözés felderítésével foglalkozó romániai hatóság szóvivője arról a pletykáról, hogy egy bukaresti pizzásdoboz alapján találták volna meg Andrew Tate-et.

Az amerikai-brit kickbox-bajnokból lett valóságshow-szereplőt azzal gyanúsítják, hogy pornográf tartalmak készítésére kényszerített nőket.

photo_camera Fotó: Andrew Tate/Twitter

Tate-et azután fogták el, hogy legutóbbi twitteres videóján két pizzásdobozt lehetett látni, rajtuk egy pizzéria-lánc nevével, amely Bukarestben található. A hivatal közlése szerint mégsem ez alapján találták meg a 36 éves férfit.

Korábban is lehetettt tudni, hogy Tate-nek háza van Romániában, és az elmúlt időszakban többször is posztolt arról, hogy Romániában tartózkodik.

Tate 30 napig őrizetben marad, rajta kívül testvérét és két román gyanúsítottat vettek őrizetbe az ügyben. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.