Már öt gyanúsítottja van a tömegverekedésnek a Lurdy Házban

bűnügy
2023 április 25., 06:52

Már öt gyanúsítottja van a Lurdy Házban nemrég kirobbant tömegverekedésnek, amelynek egy életveszélyes sérültje is volt, írja a rendőrségre hivatkozva a Magyar Nemzet.

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a bevásárlóközpontban egy szír és egy jordán család tagjai estek egymásnak.

A történteket a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés és csoportos garázdaság gyanújával kezdte vizsgálni, három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, egyet közülük őrizetbe is vettek. Az őrizetbe vett férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, mondván, ő csak azért ütött, mert provokálták. Ő korábban testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, próbaideje alatt keveredett újra verekedésbe. A főügyészség lakóhelyre korlátozott bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta vele szemben.

Időközben az esetnek a BRFK tájékoztatása szerint már öt gyanúsítottja van, és a bíróság elrendelte a próbaidejét töltő férfi bűnügyi felügyeletét. A rendőrség tájékoztatása szerint egy embert életveszélyt okozó testi sértéssel, négy másikat csoportos garázdasággal gyanúsítanak.