Fel! Támadás!

sport
2023 november 01., 15:20
  • Az NB III.-as Pesterzsébet otthonában 4-0-ra nyert az MTK, így a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé jutott.
  • A hazai játékosok dolgoznak vagy tanulnak a futball mellett, ha úgy alakul, akár az NB II.-t is vállalnák, de ott már jóval nagyobbak a költségek.
  • Az MTK-ban gólt szerzett a 2016-os Eb magyar hőse, Stieber Zoltán és a Puskás-díjas Zsóri Dániel is.

„Jó napot, spori!” - üdvözölték a partjelzőt a hazaiak, hogy aztán egy jó félóra múlva, egy vitatható ítélet után már azt mondják neki: Vókitókis buzi! A fotósnak is üzentek, szerintük nem a hazaiak, hanem az MTK kapuja mögé kéne mennie, mert ott lesznek a nagy dolgok.

photo_camera Fotó: 444.hu

Nem lehet az embernek mindig akkora szerencséje, mint tavaly ilyenkor, amikor a Magyar Kupában a legjobb 32 között az NB I.-es Ferencváros kiesését Iváncsán kaptuk el. A Fradi most a Puskás ellen játszik szerda este 8-kor odahaza, két NB I.-es csapatról beszélünk. Egy reálisabb világban a meccset a megye egyes (esetleg NB III.-as), 1900 lelkes Felcsút otthonában rendeznék, nem az Üllői úton. Nagyjából úgy, mint 19 évvel ezelőtt, amikor a Magyar Kupában a Debrecent fogadták, az alapvonal mögött pedig Orbán Viktor melegített, de Nagy László vezetőedző végül nem állította be a hátravont centerét.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.