Magyar Péternek semmi köze Szabó Bálinthoz, sőt elmondása szerint alig tudta lerázni

POLITIKA
március 20., 18:05

„Dehogy, ott várt az ATV-ben, és alig tudtam lerázni”.Ezt Magyar Péter válaszolta a Magyar Hang kérdésére, hogy együtt érkezett-e Szabó Bálinttal az ATV stúdiójához, amikor Magyar interjút adott a tévécsatornának, illetve hogy van-e kapcsolat kettejük között. Nem kevesen kapták fel a fejüket ugyanis arra, hogy a politikai újonccal egy helyen és időben tűnt fel a magyar politikai élet egyik legismertebb, karrierjét az MSZP-ben kezdő szédelgője.

A botrányhős Szabó ma, szerdán ismét feltűnt Magyar közelében az ügyészségnél, de itt is sok más ember társaságában és itt sem volt kapcsolat köztük.

photo_camera Szabó Bálint

A Magyar Hang emlékeztet rá, hogy az ATV-nél készült videókon is jól látni, hogy Szabó csak szóba elegyedni próbál Magyarral, de nem együtt vannak, és más irányba távoznak. Sőt, még maga a médiafigyelemért szinte bármire hajlandó Szabó sem állította soha, hogy lenne köztük kapcsolat.

Szabó Bálint március 15-én is próbált botrányt kavarni Orbán Viktor beszéde előtt és közben, amiről így számoltunk be a helyszíni riportunkban:

„Egyelőre a magyar politikai élet dilinyós kötekedője, Szabó Bálint hevíti a hangulatot. Szabót a magyar közvélemény a kétezres évek elején a “megerőszakolt FIBISZ-es” néven ismerhette meg, az akkor még az MSZP ifjúsági szervezetében nyomuló fiatal politikus egy párton belüli belharc részeként ugyanis azt vallotta a rendőrségen, hogy megerőszakolta egy csapat, baloldali kötődésű cigány férfi. Később nem meglepő módon az derült ki, hogy ebből egy szó sem volt igaz. Szabó később Orbán Viktorra fixálódott rá, egyszer azért ítélték másfél év felfüggesztettre, mert az autópályán üldözni kezdte a miniszterelnököt szállító autókonvojt. Szabó most direkt úgy jön be a kordonon belülre, hogy nem hagyja megmotozni magát, majd amikor kivezetnék, lefekszik a földre, csak azért, hogy a biztonságiak a levegőbe emelve legyenek kénytelenek kivinni és szerepelhessen 100 videóban. Később visszajut a kordonon belülre, hogy trombitálással próbálja megzavarni Orbánt, de ekkor már végképp nem érdekel senkit a főszereplőhöz képest.”

Íme egy fotó a trombitálási próbálkozásról:

photo_camera Fotó: Kristóf Balázs/444