Mégis van, amikor szórakoztató egy Forma-1-es sofőrt nézni, bizonyította be Valtteri Bottas ezzel a vicces reklámmal

sport
március 20., 20:15

Valtteri Bottas finn autóversenyző igazi komikus filmszínésztehetség, ami abból derül ki, hogy mindig vicces a kamera előtt, de akkor a legviccesebb, amikor meg sem szólal. Hogy ezt honnan tudom ilyen biztosan Most jött ki egy ausztrál cég reklámja, aminek ő a főszereplője.

link Forrás

Mivel annyira messze van Ausztrália, igazából mindegy, hogy mit reklámoz, de azért elmesélem, mert segít a reklámfilm megértésében. A nevű céget 2022-ben vásárolta fel az Uber és keresztelte át Uber Carshere-re. Ez egy akkor már 10 éve létező ausztrál garázsvállalkozás volt, ami pompás alapötletre épült. A szolgáltatás lényege, hogy a júzerek a platformon keresztül bérbe adhatják az autójukat - jellemzően a második, kevesebbet használt kocsit - más júzereknek, akár egy órára vagy hosszabb időre is.

Az oldal annyira sikeresen oldotta meg a regisztráló felhasználók leellenőrzését, az autók GPS-es követhetőségét és a trehány bérbevevők és bérbeadók kiszűrését, hogy hamar annyira sikeres lett, hogy végül az amerikai multi vásárolta fel őket.

Most már csak egy álmom maradt: látni Bottast egy Kaurismaki-film főszereplőjeként, ahogy alkesz melóst játszik.