Egy wannabe Megafon videóval indította kampányát Szentkirályi Alexandra

POLITIKA
március 22., 11:32

Szentkirályi Alexandra bedurrantotta a kampányát. A kormányszóvivő a múlt héten jelentette be, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltje lesz. Igaz, aztán az is kiderült, hogy mégsem biztos, hogy a kormányoldal őt indítja hivatalosan Karácsony Gergely ellen, mert a Fidesz országos választmánya még nem szavazott a kérdésről.

Azóta most először tett közzé videót Szentkirályi, amit ha jobban megnéz az ember, olyan, mintha már láttuk volna. A vágás, a stílus, a szóhasználat („balos”, „kamu”, „lózung”) mind olyan, mintha egy Megafon által legyártott anyagot néznénk. A Kamuméter címet viselő reménybeli sorozat első részében a Városháza parkot járja körbe Szentkirályi.

Karácsony szerint amúgy Vitézy lesz a Fidesz jelöltje, ő nem hiszi, hogy Szentkirályi végig fogja csinálni a kampányt. Tehát arra számít, hogy visszalép majd. „A Fideszről pontosan lehet tudni, hogy azért rakják le a táblára a politikusnőket, hogy aztán le lehessen szedni őket, szerintem kormányszóvivő asszony jövője is nagyjából így néz ki” – mondta erről a főpolgármester.