Dzsudzsák marad az Egyesült Arab Emírségekben

magyar foci
2020 február 07., 09:21
comments 40

A Nemzeti Sport és a helyi sportsajtó értesülései szerint is az Egyesült Arab Emírségekben folytatja tovább pályafutását Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott csapatkapitányát a napokban rúgta ki eddigi klubja, az al-Ittihad Kalba, miután a klubvezetés értékelése szerint a 33 éves játékos teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott.

A helyi sajtó értesülései szerint Dzsudzsák marad a ligában, és a 5. helyen álló al-Ainnál folytatja a pályafutását. Az al-Ain szurkolói állítólag már akkor követelni kezdték a magyar játékos leigazolását, amikor kiderült, hogy az al-Itthiad nem tart többé igényt a játékára.

A Nemzeti Sport értesülései szerint hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az igazolást. Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József sem cáfolni, se megerősíteni nem akarta az értesülést. UPDATE: bejelentették hivatalosan is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.